Pillanatképek
tblk_copy
Bemutatkozás

Az 1994 őszén alakult cég eredeti profiljában főként daruzás, szállítás, földmunka szerepelt. Ez a tevékenységi kör mára önrakodós teherfuvarozássá bővült. Az önrakodós autók széles skáláját a népnyelvben a KCR fogalmával jelölik. Ezen gépek mérhetetlen előnye az, hogy nem szükséges a munkavégzés helyszínére egy külön darut odarendelni a rakomány lepakolásához, hiszen az önrakodós autó (mint a nevében is benne foglaltatik) elvégzi ezt a feladatot. Így nincs szükség kézi rakodókra sem –egy-egy speciális esetet leszámítva-, amely jelentősen csökkenti a gép és a munkatársak költségeit is.

Rendelkezésünkre áll egy kétcsészés csipegető kanál, illetve hatleveles polipkanál, melyet speciális feladatok esetén csatlakoztatunk a daru végére (pl. garázs tetejére füvesítés céljából földrakodás; fémforgács, kavicspakolás- ld. Galéria).
Ha nedvességre érzékeny berendezést vagy gépet kell fuvarozni, ez sem jelent akadály, hiszen rendelkezünk felponyvázási lehetőséggel.

 

Mottóm: Legelső a fizető megrendelő minden igényének kiszolgálása!
Ezt csak a törvényi szabályozás korlátozza kissé a hétvégi kamiontilalommal és maximális vezetési idő megszabásával.

 

Az évek során az építőipari munkáktól kezdve az autómentésig már minden területről érkeztek megrendelések, amit minden esetbe sikerült is teljesíteni. Kiterjedt kapcsolati rendszerem segítségével helyt tudok állni minden esetben, akár saját eszközzel, akár a kollégák segítségével, abban az esetben, ha túlméretezett lenne a feladat számomra. Rugalmas maradok a megrendelő igényeihez;  precizitás, pontosság, a rám bízott értékek megóvása az elsődleges, hiszen számomra a legfontosabb az elégedett ügyfél. .